Στρατηγική Επικοινωνία

Στρατηγική Επικοινωνία

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Advanced Media Institute αναλαμβάνει δράσεις επικοινωνίας από την αρχή έως το τέλος. Σε αυτές περιλαμβάνονται το σχέδιο Στρατηγικής Επικοινωνάις και το Πλάνο Δράσης, τα οποία δημιουργουνται από την αρχή για κάθε έργο (tailor-made) που αναλαμβάνει.

Ως πεπειραμένοι επαγγελματίες στον χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, προσφέρουμε το πλεονέκτημα της εφαρμογής νέας γνώσης και εξειδικευμένων εργαλείων για να δημιουργήσουμε δράσεις με αποτελεσματικότητα.

Τα ακόλουθα έργα αποτελούν ένα δείγμα της δουλειάς μας για την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Δράσεις

Οι παρακάτω δράσεις αντιπροσωπεύουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ώστε να αναγνωρισθεί, καθιερωθεί και προωθηθεί (branding) ο θεσμός του #retreat, καθώς και το ΜΠΣ “Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία”.

Για τα #retreat 2012, #retreat 2013, #retreat 2014, #CreteRetreat2015, RetreatCoference2016, #AMIRetreat2017 καθώς και για τις περιόδους εγγραφών του ΜΠΣ, το Advanced Media Institute σχεδίασε και διοργάνωσε επιστημονικές συναντήσεις, συνέδρια και διαλέξεις, καθώς και με βάση το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο, καμπάνιες ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας.

  1. Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Στρατηγική
  2. Δημιουργικά: Σχεδιάστηκαν και παρήχθησαν αφίσα, πρόγραμμα, διαφημιστικό banner, δελτία τύπου και ειδικά για τις ημερίδες facebook covers, events στο facebook, αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του ΜΠΣ, διαφημιστικά spots και σειρά ενημερωτικών newsletters με αποδέκτες τους συμμετέχοντες, καθώς και ειδικές  ιστοσελίδες με όλες τις βασικές πληροφορίες συμμετοχής.
  3. Marketing και Οργάνωση: επετεύχθησαν ειδικές συμφωνίες και χορηγίες με ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες παραγωγής και καλύφθηκαν όποιες άλλες ανάγκες προέκυπταν καθοδόν για την αποτελεσματική υλοποίηση των έργων.
  4. Διαχείριση Περιεχομένου: μικρές διαφημιστικές εκστρατείες με κείμενα και καταχωρήσεις σε κυπριακά και ελληνικά παραδοσιακά και νέα Μέσα, ιστοσελίδες και blogs  και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Καμπάνιες στο facebook και mail chimp newsletters. Προώθηση με συνεντεύξεις σε στοχευμένα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα. Ειδικά ένθετα σε εφημερίδες που φιλοξενούν θέματα παιδείας.
  5. Μετρήσεις και Αξιολόγηση

 

Κάλυψη των Εκστρατειών από τα ΜΜΕ

Οι  επικοινωνιακές εκστρατείες του Advanced Media Institute καλύφθηκαν πάντοτε ευρέως από όλα τα παραδοσιακά και ψηφιακά Μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  1. PORTALS μεγάλης καθημερινής επισκεψιμότητας στην Ελλάδα και την Κύπρο ανάρτησαν τις περιόδους εγγραφών, συνοδευόμενα με ρεπορτάζ των φοιτητών του ΜΠΣ, όπως (ενδεικτικά): Newsit.gr, On alert, zoorna listas.blogspot.gr, kranosgr.blogspot.gr, neakriti.gr, news.schools.gr, palo.gr/cluster/articles/media, campuscy.com, newsit.com.cy, eduadvisor.gr, 24h.com.cy, news.in.gr κοκ.
  2. Πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί καλύπτουν τα νέα μας, όπως (ενδεικτικά): ALPHA RADIO, ΡΙΚ, ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, ΕΡΑ κοκ.
  3. Το Advanced Media Institute οργάνωσε την εμφάνιση των συμμετεχόντων σε ενημερωτικά τηλεοπτικά προγράμματα σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως (ενδεικτικά): ΑΝΤ1 Ελλάδος και Κύπρου, MEGA Κύπρου, ΡΙΚ, Alpha Κύπρου, Τηλεόραση Sigma κλπ

 

Νοέμβριος 24, 2016