Θάλεια Θεοδωρίδη

Θάλεια Θεοδωρίδη

Η Θάλεια Θεοδωρίδη γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα, Ελλάδα όπου και ζει μόνιμα. Έλαβε το Μεταπτυχιακό της από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία με κατεύθυνση «Επικοινωνία». Φοιτά στην δεύτερη κατεύθυνση του ΜΠΣ «Δημοσιογραφία». Κατέχει, πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου.

Εργάζεται στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών Θεσπρωτίας όπου μεταξύ των άλλων διοικητικών καθηκόντων της είναι διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κι επίσης διοργανώνει εκδηλώσεις, σεμινάρια και ημερίδες για εκπαιδευτικούς και για την τοπική κοινωνία. Προηγουμένως είχε εργαστεί ως διοικητικό προσωπικό σε διάφορες περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας όπως στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και Θεσπρωτίας καθώς και στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας. Επίσης, δίδαξε σε σχολικές μονάδες ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας για δύο χρόνια. Επιπλέον, εργάζεται σταθερά σε τουριστική οικογενειακή επιχείρηση ως διαχειρίστρια των social media και της ιστοσελίδας και υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνονται το branding, τα social media, το content marketing, οι δημόσιες σχέσεις και η διοργάνωση εκδηλώσεων.